Manifestări în Constituția Credinței

اسبيرو جبور

التجليات
في
دستور الايمان

2009

المتروبوليت الياس عودة

المطران الياس

على خطى القديس يوحنا الرحيم

لقد تم تقسيم شرح دستور الإيمان إلى صفحات، اعتماداً على التقسيم الوارد لدستور الإيمان في Capitolul II للكتاب. ولم نتبع التقسيم إلى فقرات كما ورد في الكتاب، لكي يُلائم الوضع الإلكتروني.

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: „Icoana”, „Învierea morților” și „Concluzia”

32- Sfinte icoane, desenul este creativitate - pictorii de icoane drepți și creativi sunt incluși în grupul părinților și profesorilor bisericii. Aceștia ne-au învățat cu limba, iar cei [...]

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: „Icoana”, „Învierea morților” și „Concluzia” citeşte mai mult "

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: „Și mărturisesc un singur botez” până la „Preoție” - Secretele Bisericii

26- واعترف بمعمودية واحدة… ما هي المعمودية – المعمودية هي باختصار: 1- نزول في جرن المعمودية ليتم دفن الانسان العتيق

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: „Și mărturisesc un singur botez” până la „Preoție” - Secretele Bisericii citeşte mai mult "

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: „De către Biserica una, catolică, sfântă și apostolică”

21- Și într-o singură biserică, waw-ul este o conjuncție. „Biserica” este legat de ceea ce a venit înaintea ei, adică: „Cred în singurul Dumnezeu Tatăl... și în singurul Domn Isus”.

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: „De către Biserica una, catolică, sfântă și apostolică” citeşte mai mult "

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: de la „Și S-a înălțat la cer” la „îndumnezeire”

15- Și S-a înălțat la cer în cea de-a patruzecea zi a Învierii, Iisus S-a înălțat la cer și a șezut la dreapta Tatălui. Mâna dreaptă a lui Dumnezeu -

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: de la „Și S-a înălțat la cer” la „îndumnezeire” citeşte mai mult "

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: „De dragul nostru” și „Pentru mântuirea noastră”

10- „Cine este pentru noi” Prima parte este specifică divinității lui Isus. Următoarea parte se referă la umanitatea sa: „Cel care pentru noi s-a coborât din cer”.

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: „De dragul nostru” și „Pentru mântuirea noastră” citeşte mai mult "

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: de la „Prin Unul Domn Isus” la „Prin El toate au fost făcute”

7- Și în singurul Domn, Isus, Isus este Domn - În Vechiul Testament, cuvântul „Iehova” apare de peste șase mii de ori. Iar evreii s-au temut

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: de la „Prin Unul Domn Isus” la „Prin El toate au fost făcute” citeşte mai mult "

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: de la „Cred într-un singur Dumnezeu” la „S-a schimbat corpul lui Adam...?”

Să mergem acum la miezul problemei cu credință, dragoste și cutremur, pentru că atunci când vorbim despre Treime, îngerii tremură de groaza ei. 1- „Cred într-un singur Dumnezeu”

Capitolul trei - Explicația detaliată a Constituției: de la „Cred într-un singur Dumnezeu” la „S-a schimbat corpul lui Adam...?” citeşte mai mult "

ro_RORomanian
Derulați până sus