O poziție ortodoxă față de Martorii lui Iehova

Următoarele știri au fost raportate în buletinul meu parohial, „Duminică, 11 iunie 2000, numărul 24”:

[„Poziția noastră asupra martorilor lui Iehova” este o carte mică care adună articole publicate în parohia mea în 1992 despre Martorii lui Iehova. Scopul culegerii este de a pune la dispoziția credincioșilor informații despre Martorii lui Iehova, pozițiile cu privire la ei și sfaturi pentru respingerea lor. Se solicită de la Casa Arhiepiscopală și de la Biserica Maicii Domnului a Fântânii. Prețul copiei este de 1500 LBP.

Rețeaua făcuse același lucru și nu observase această veste. Numisisem broșura pe care o compilasem și editasem „Martorii lui Iehova, dușmanii lui Dumnezeu”, bazându-ne pe titlul primului articol, „Dușmanii lui Dumnezeu”. Acum, am pus un nume asemănător cu cel ales de „Buletinul meu parohial”, fiind atenți la asemănarea cu titlurile altor cărți de pe internet, așa că l-am numit „O poziție ortodoxă asupra martorilor lui Iehova”. De asemenea, broșura pe care am întocmit-o conține mai mult decât acele articole care au fost publicate în anul menționat anterior, așa cum reiese din partea de jos a fiecărui articol.

Am atașat fiecare articol cu referința originală, astfel încât să puteți reveni la el și să-l revizuiți. Acest lucru se datorează faptului că am făcut unele modificări necesare în ordinea unor fraze, am șters altele și am adăugat câteva cuvinte pentru a lega ceea ce a venit înaintea lor cu ceea ce vine după ele. Am adoptat și un aranjament special pentru articole, care nu sunt neapărat compatibile cu broșura tipărită, la fel cum nu sunt compatibile cu data publicării newsletter-ului Raiyati. Am adăugat și un articol care a apărut în cartea „M-ai întrebat și eu ți-am răspuns”, astfel încât să fie cuprinzător și general.

Am vrea să spunem că de multe ori articolul menționează chestiuni care necesită clarificări, dar scriitorul nu face acest lucru pentru că nu este subiectul pe care îl discută și pentru că prezentarea are la bază forma unui buletin și nu o carte completă. care abordează chestiuni care nu sunt în centrul subiectului, iar scriitorul poate să fi realizat acest lucru în cartea tipărită, nu avem cunoștințe, deoarece nu am văzut-o încă. Pentru aceste subiecte, care sunt multe, vă puteți întoarce la conținutul rețelei, deoarece le explică în detaliu... (Rețeaua)

Note și instrucțiuni pentru credincioși cu privire la relațiile cu Martorii lui Iehova

Doar cunoașterea corectă nu este suficientă. De asemenea, sunt necesare măsuri practice pentru a preveni infiltrarea Martorilor lui Iehova printre noi, în special a celor nevoiași și suferinzi.

Note și instrucțiuni pentru credincioși cu privire la relațiile cu Martorii lui Iehova citeşte mai mult "

ro_RORomanian
Derulați până sus