Facebook
Stare de nervozitate
Telegramă
WhatsApp
PDF
☦︎
☦︎

- Sex înainte de căsătorie

Dictonul „sex înainte de căsătorie” provine în principal din exagerarea sexului în această epocă. Atâta timp cât mentalitatea oamenilor este larg de gen, este de la sine înțeles să ceri sex înainte de căsătorie și este complet evident să gândești în acest fel.

Dictonul „sex înainte de căsătorie” nu pare astăzi o propunere ciudată sau surprinzătoare, întrucât întreaga mass-media este dornică să promoveze bunuri și diverse produse de consum într-un cadru sexual pe care femeile l-au îmbrățișat mereu, cu o primire de neegalat. De asemenea, climatul global general saturat de spiritul libertății sexuale și al libertății mass-media a alimentat dorința de cunoaștere sexuală în rândul tinerilor bărbați și femei din acest timp. În plus, este eșecul părinților în rolul lor și laxitatea generală care i-a afectat pe mulți față de întreprinderea treburilor educaționale legate de copiii lor, ceea ce a dus la ceea ce se poate numi o înstrăinare între părinți și copii pe mai multe niveluri.

De fapt, este posibil să se caute un număr mare de factori care au creat ceea ce există pe teren la acest nivel.

Sexul înainte de căsătorie este o mișcare opusă mișcării vieții. Este o respingere a ceea ce au trăit și continuă să trăiască popoarele din întreaga lume. Sexul înainte de căsătorie este ca o persoană care pune căruța înaintea calului, în loc ca calul să fie în fața căruței care o trage. Sexul înainte de căsătorie este intrarea în necunoscut și expus la focurile insuportabile ale iadului. Vorba „sexul înainte de căsătorie” ar face din sex un hobby, nu o școală a vieții.

Dar sexul nu este o bucată de miere, este în căsătorie amestecat cu zicala biblică: „În sudoarea sprâncenei îți vei mânca pâinea” și „Și cu durere vei naște copii”. lucru ieftin, ușor și bun și fiecare persoană, indiferent de vârstă, indiferent de situația în care se află și de situația în care se află, poate să-l cunoască și să-l practice. Dar sexul nu este așa. Nu a fost niciodată așa. 

- Sexul înainte de căsătorie este un pas iresponsabil

Cei care cer sex preconjugal, sau cei care se angajează în relații sexuale preconjugale, de obicei își justifică poziția spunând că este firesc pentru că este rezultatul iubirii, sau pentru că vine după iubire sau pentru că există iubire. Adică, pentru acești oameni, sexul devine o chestiune legitimă și adecvată pur și simplu pentru că există iubire.

Dar iubirea singură nu este măsura legitimității actului sexual, deoarece nu constituie o garanție și nici nu promite nimic. Dragostea nu permite sexul înainte de căsătorie este doar o emoție și, în multe cazuri, este o emoție iresponsabilă. Într-adevăr, cererea pentru aceasta este adesea rezultatul presiunii mass-media sexuale contemporane asupra telespectatorilor.

Revendicarea cetățeniei pe baza iubirii (sola amour) nu o face necesară pentru căsătorie. Cu toate acestea, căsătoria rămâne cel mai complet și singurul cadru pentru iubirea socială. Este cadrul potrivit, pentru că îi face pe bărbați și femei să răspundă în fața lui Dumnezeu și a oamenilor. Astfel, a vorbi despre dragoste înainte de căsătorie presupune garanție și responsabilitate, care nu se realizează în afara căsătoriei sau fără căsătorie (25).

Căsătoria este un cadru de responsabilitate, în care fiecare parte poate să o îmbrățișeze pe cealaltă, să o protejeze, să o protejeze de pericole și să o înconjoare cu grijă și atenție. În căsătorie, unei persoane i se oferă toate posibilitățile de a-și exprima presupusa dragoste și, prin urmare, sexul înainte de căsătorie nu este un semn de iubire, ci mai degrabă un semn de poftă care îi consumă pe invitații și pe cei care o urmăresc și îi aduce în focul iadului. . Dacă ai cu adevărat o dragoste grozavă, mergi mai departe și căsătorește-te legal cu iubita ta.

Aici, un mare număr de tineri și fete pot fi supărați de aceste cuvinte ale mele, sub pretextul că dragostea lor este pură și sinceră și că între ei nu se simt greșiți sau păcătoși când se gândesc la sex înainte de căsătorie. Cuvintele lor sunt de obicei romantice, calme și frumoase și chiar sincere în majoritatea cazurilor. Cine ştie. Dar problema lor rămâne că ignoră căsătoria ca un cadru pentru dragostea lor și ca un semn al sincerității sentimentelor lor. Filosofia „sexului înainte de căsătorie” este doar dorul corpului pentru trup, iar acest lucru este incomplet deoarece tânărul și fata sunt în proces de întâlnire și curte și au nevoie urgent să se cunoască bine unul pe celălalt pentru a-și putea viața. pentru a fi în siguranță mai târziu. Prin urmare, sexul înainte de căsătorie apare inadecvat, prematur și chiar prea devreme. Mai mult decât atât, angajarea în sex înainte de căsătorie îi privează pe amândoi de toate oportunitățile de cunoaștere profundă necesare vieții lor.

- Cunoașterea sexuală este cunoaștere ulterioară

Am crescut auzind că o fată onorabilă nu se predă și că inima, mintea și trupul ei sunt toate pentru bărbatul ei, în căsătorie.

Dar în această epocă de gen, presiunile sexuale au crescut și valorile s-au schimbat Sexul în filme este de tot felul, iar televiziunea are programe mai îndrăznețe decât înainte. Videoclipul de astăzi oferă oamenilor ceea ce își doresc și ceea ce își doresc. La fel, revistele, și sunt multe dintre ele, nu intră în sfera acestui timp de gen. Oamenii s-au pierdut și s-au rătăcit. Libertatea sexuală a orbit ochii, iar ascunsul a devenit de dorit. Sexul nu se va vindeca decât dacă tabu-ul o cere. Astfel, a cere sex înainte de căsătorie nu este o filozofie valoroasă, ci mai degrabă doar o dorință ai cărei proprietari caută să evacueze tensiunea poftitoare care este generată în ei din cauza acestui timp.

Sexul înainte de căsătorie înseamnă a stinge un foc care arde. Cunoașterea sexuală rămâne însă o cunoaștere ulterioară, o cunoaștere care vine târziu, indiferent de presiunile din acest timp.

Sexul este un element de unitate, un semn de unire. Sfânta Biblie ne tot amintește acest lucru de fiecare dată când citim mesajul de nuntă: „De aceea omul își va părăsi tatăl și mama și se va lipi de soția sa și cei doi vor deveni un singur trup”. De ce este sexul un semn de unitate și unire între un bărbat și o femeie? Unitatea menționată mai sus este doar fizică? Se realizează doar prin sex?

În căsătorie, bărbatul și femeia intră într-o unitate a destinului, astfel încât tot ceea ce îl privește pe bărbat înseamnă și femeie, iar fericirea bărbatului devine fericirea femeii, iar tristețea bărbatului devine tristețea femeii. Omul devine o preocupare comună și o singură inimă, totul într-un cadru de responsabilitate, angajament și interes comun.

Dar cei care cer sex înainte de căsătorie nu pun lucrurile la locul lor, ci mai degrabă cer chestiunea în numele modernității și modernității, sub pretextul că vremurile s-au schimbat și oamenii s-au deschis și nu mai pot rămâne acolo unde sunt. Într-adevăr, mai mult decât atât, îi acuză pe toți cei care poartă steagul moralei și al valorilor că sunt reacționari și înapoiați. Cu toate acestea, problema nu este aici, ci mai degrabă este rezumată în următoarea zicală: „Valatul este dorit”. Adică răspândirea tendinței libertarie nu se oprește și nu se va opri, iar cei care muncesc, se comportă și vorbesc în alte moduri decât legile originale care îi fac copii ai vieții nu vor culege decât aer și nimic. Ipocriții pot fi înapoiați, dar avocații goli ai libertății sunt oameni care nu își cer experiența pentru a-i informa.

- Sex înainte de căsătorie și tăcere de la adulți

Nu există nicio îndoială cu privire la castitatea fizică (26)Și în spatele ei, castitatea interioară este cea mai mare dificultate pentru tinerii și femeile din acest timp. De asemenea, nu există nicio îndoială că a vorbi despre castitate nu este acceptabil pentru toată lumea, întrucât castitatea a devenit un cuvânt trivial, gol, care nu are sens și este inutil.

În plus, în acest moment particular, generațiile tinere tind spre independență comportamentală. Fără a lua îndrumarea adulților și îndrumarea oamenilor înțelepți. În vremea noastră, puțini ascultă sfaturile adulților. Într-adevăr, putem spune că adulții pe care ne bazăm în materie de îndrumare recurg la tăcere de parcă copiii care sunt ai lor nu sunt ai lor și nu le pasă de ei.

Tăcerea adulților este un fenomen teribil, pe de o parte, este un semn că adulții nu au nimic de spus. Se poate datora și valului de eliberare care a predominat în așa măsură încât adulții nu mai consideră necesar să vorbească. De asemenea, există un grup de adulți care sunt rigizi și nu acceptă flexibilitatea și înțelepciunea, și nu țin cont de motivele schimbării, ceea ce îi face pe copiii în cauză să se înstrăineze de opresiunea și puterea părinților, iar asta se traduce prin izolarea, independența și lipsa de respect față de adulți.

Cu toate acestea, tăcerea adulților îi lasă pe copii într-un deșert, sau chiar pe o insulă, pe care fiecare dintre ei o părăsește după propriul său capriciu și se întoarce la ea oricând dorește. Această tăcere este terifiantă pentru că îi face pe adulți să nu poată transmite experiența lor de viață copiilor lor. Ajungem astfel la un fenomen terifiant că experiența adulților este pentru adulți, iar ceea ce trăiesc copiii nu ține cont de experiența adulților și nu beneficiază de pe urma ei. Aceasta este o problemă și este cauza unui număr mare de probleme. Dacă presupunem că experiența adulților este pentru adulți, iar experiența copiilor este modelată de viața copiilor, aceasta înseamnă că progresul umanității s-a oprit și că generațiile viitoare au devenit fără trecut (care este cunoscut sub numele de patrimoniu). Mai este și o altă problemă, și anume că este rușinos pentru părinți să tacă și să nu aibă nimic de spus copiilor. Este păcat să dai pe lume să-ți lași copiilor tăi o bucată în gura lumii să mănânce după bunul plac. Prin urmare, dacă acceptăm tăcerea adulților, cine îi va antrena pe copii să aleagă o profesie? Cine își va conduce pașii spre viață cu toate idealurile ei? Nu este dureros să vezi copii crescând după bunul plac și influențați de stradă și de prietenii răi din ea? Nu este dureros să vezi un tată care nu știe despre copiii lui? Nu este ciudat că copiii trăiesc fără ca cineva să le spună, pe baza experienței și expertizei sale, că fiicele oamenilor sunt demne, iar fiii oamenilor sunt demni? Cine îi va instrui în spiritul familiei și construirea familiei? Cine le va spune cum un fiu devine tată și o fiică devine mamă? Prin urmare, cine îi va învăța despre dragoste, cum să se descurce cu dragostea și cum să se descurce cu soțiile lor în viitor, pe baza unei experiențe pe care au cunoscut-o în centrul vieții lor, greșelile și aspirațiile lor? Mi se pare că toate aceste lecții lipsesc sau sunt incomplete, dacă vreți, în acest timp. Mama își vede adesea fiul făcând o greșeală și rătăcind, așa că își acoperă greșelile pentru el, iar acest lucru este de înțeles, cu excepția faptului că ea nu are direcție și poate pentru că bărbații le au pe ale lor în acest Răsărit.

- Sexul înainte de căsătorie consumă impulsul vieții

Fără îndoială că perioada de cunoștință dintre un tânăr și o fată, dintre ceea ce numim „logodnicul și logodnica lui”, trebuie să aibă scopul de a ne cunoaște. Cunoașterea sau cunoașterea celuilalt sau cealaltă parte este foarte importantă, deoarece o căsnicie fericită se construiește pe ea.

Însă mulți oameni nu permit cuplului logodit, chiar și într-un cadru acceptabil pentru moravurile, obiceiurile și tradițiile lor, să se întâlnească pentru a se cunoaște. Mulți alții dau permisiunea bărbaților lor și le fac mai ușor să facă ceea ce sunt stricti cu femelele lor. Cu toate acestea, există un mareaval al cărui cerc se extinde zi de zi, reprezentând o tendință independentă de bărbați și femei tinere care nu iau îndrumarea și prezența adulților, ci mai degrabă lucrează după bunul plac, fără a ține cont de rezultate. Astfel, problema sexului înainte de căsătorie rămâne una dintre chestiunile importante care le gâdilă adâncul, iar ei își exprimă dorința față de el și arată dulceață în tratarea ei datorită absenței defectelor sale, în ciuda faptului că este vorba de joacă un rol distructiv în viitoarea căsătorie și în atmosfera familială în care sunt pe cale să o accepte și să intre, chiar și după un timp.

Sexul înainte de căsătorie nu este o bucată de miere care le hidratează ființa, nici apa dulce care le potolește setea și nici un joc cu care ucid timpul și plictiseala copleșitoare care a devenit parte din viața lor. Sexul înainte de căsătorie devine o sursă de mare îngrijorare pentru toți oamenii neglijenți. Din mărturia multora care s-au rătăcit și s-au întors, aflăm că cunoașterea sexului înainte de căsătorie a fost o sursă de vinovăție pentru ei, fără ca ei să recunoască acest lucru. Unul dintre tinerii care a suferit o mare pierdere mi-a spus că nu a găsit plăcere în ceea ce făcea pentru că o stare de frică, întuneric, remuşcări, dezertare şi nelinişte îl cuprinse tot timpul. Această experiență nu este ciudată, este foarte adevărată pentru că ceea ce fac un număr de tineri îi lipsește un cadru adecvat și pacea interioară.

În plus, sexul înainte de căsătorie îi face pe cei care îl experimentează să piardă din elanul vieții, astfel încât atunci când intră în viața de căsătorie, sunt călduți și nu au de ce să tânjească. Mai mult decât atât, mulți oameni eliberați sexual care experimentează sexul înainte de căsătorie vor simți că căsătoria în sine nu este necesară. Este ca și cum, făcând asta, au atins un obiectiv care nu are nimic în spate, iar aceasta este o poartă către o mare plictiseală.

În acest timp, tinerii par să nu asculte bine dacă aud ceva util și poate că nu cer să audă ceva util, pentru că libertatea cu concepte greșite le cufundă gândurile, inimile și practicile. Orbirea interioară mătură pe mulți oameni astăzi și nimeni nu acordă atenție motivelor sau rezultatelor pe care se bazează cutare sau cutare comportament și practică. O stare de tulburare afectează copiii și adulții, în timp ce modelele pentru adulți sunt aproape inexistente. La fel, tinerii nu au sprijin, iar cei mai mulți dintre ei sunt doar câțiva care umblă în ascultare de Dumnezeu.

Sexul înainte de căsătorie nu este rezultatul iubirii, ci mai degrabă un semn al golului și pierderii, un semn al consumului celuilalt, un semn al distrugerii celuilalt. Este un semn că oamenii au dat faliment pierzând valori. Sexul înainte de căsătorie este un joc ignorant, în care minorii care au nevoie de banii părinților se comportă ca și cum ar fi adulți independenți economic. Problema nu este deloc economică, dar cei care vor să acționeze în acest fel trebuie să își dea seama că copilul care se comportă de parcă ar fi bătrân trebuie să fie cu adevărat mare și independent financiar de familia lui Cel care se comportă ca și cum ar fi a lui tatăl este un miop dacă are mare nevoie de... Părinții lui îl susțin.

Este ca și cum majoritatea tinerilor din ziua de azi spun, iar acesta este limbajul lor: Sexul este de la mine, iar banii și mașina sunt de la familia mea.

Pe măsură ce ne ocupăm de sex înainte de căsătorie, avem de-a face cu o problemă care nu a atins încă un nivel devastator, canceros în țara noastră, dar este o problemă care este probabil să ducă la mai multe explozii și crize. Nu ne dăm seama de pericolul unui cuțit, decât dacă acesta ne taie. Cei care se angajează în sex înainte de căsătorie nu vor ezita înainte ca energiile lor să fie irosite și speranța și sensul să fie drenate din sufletul lor. Există mai multă corupție, mai multă răutate, mai multă ignoranță și mai multe prețuri. Asta pentru că mass-media contemporană incită violent, chemând la libertate sexuală. Presiunea mass-media continuă, victimele cad ici și colo, oamenii nu sunt conștienți și totuși oamenii superficiali insistă că comportamentele moderne, de gen sunt civilizația însăși. Toate acestea sunt o prostie.

În plus, ceea ce încurajează sexul înainte de căsătorie, și în epoca noastră în special, este dezvoltarea diferitelor metode contraceptive care au contribuit la a face actul sexual departe de a fi expus. Mass-media, mai ales în țara noastră, a devenit foarte îndrăzneață, deoarece prezintă diverse metode de sarcină și subliniază necesitatea acestora deoarece protejează împotriva riscurilor de transmitere a SIDA. Într-adevăr, ce directivă care cere oamenilor să folosească diferite contraceptive, inclusiv prezervative. În opinia mea, acestea sunt lucruri care facilitează haosul și nu constituie o soluție științifică la relele vremii. Cu toate acestea, nimeni nu vorbește despre această chestiune, de parcă țara a rămas tăcută și ar fi iubit povestea oamenilor din peșteră.

Oamenii vor rămâne în eroarea și îndrumarea lor. Vor rămâne așa cum sunt până la o oră pe care nu o știm. Oamenii vor rămâne în Zigan. Vocea conștiinței va rămâne slabă, inimile vor rămâne supuse, deoarece oamenii sunt în gol, plictiseală și se tem de sărăcie, viitor și necunoscut.

Oamenii se agață de frânghiile văzduhului, după cum se spune, și fiecare dintre ei are motivele lui pentru cutare sau cutare comportament. Dar fericiți sunt ochii care văd și urechile care aud. Felicitări sufletelor care nu izbucnesc și nimic nu le poate distruge sau corupe. Felicitări tuturor celor care își cunosc rolul și misiunea. Felicitări tatălui dacă știe ce necesită paternitatea lui și mamei dacă știe că este o profesoară pentru copiii ei și un sprijin pentru soțul ei. Felicitări fiecărui suflet care se poate mulțumi cu cunoaștere și muncă și se poate ghida după sfaturi și dragoste. Ferice de cel care știe că s-a născut pentru viață, nu pentru moarte. Felicitări fiecărui suflet care vede în iubirea Domnului izvorul frumuseții și virtuții, pentru că începutul înțelepciunii este frica de Dumnezeu.

Sexul înainte de căsătorie împiedică înțelegerea și cooperarea dintre un tânăr și o fată

Atunci când îndrăgostiții sunt preocupați de sex, acest lucru poate împiedica îndeplinirea condițiilor de pregătire pentru căsătorie, ceea ce are ca rezultat, mai ales după căsătorie, surprize, ciocniri, conflicte și stări de furie, entuziasm și luptă care pot duce ambele părți la distrugere. . Prin urmare, tinerii și femeile trebuie să lase deoparte obsesia sexuală, chiar dacă în relația lor rămâne admirația aparentă sau fizică. Cu alte cuvinte, sexul trebuie redus, nu cu intentia de a-l uita, ci cu intentia de a-l privi in marimea lui naturala.

Aici, unii pot avea dorința de a pune următoarea întrebare: Ne dorim din toată inima să atingem adevărata fericire și ne dăm seama în esență că o stare de anxietate și tulburare ne afectează și ne rănește atunci când căutăm să creăm o poftă, chiar sexuală, atmosferă în întâlnire. Prin urmare, ne dorim cu dor o relație echilibrată care să ne aducă pe noi și relațiile noastre la dreptatea credinței, așa că ce ar trebui să facem?

Dacă o astfel de întrebare este pusă de îndrăgostiți care sunt îndrăgostiți, atunci acesta este, în opinia mea, un semn de sobrietate și echilibru și un semn de sănătate bună, deși sugerează că obsesia sexuală este prezentă și activă. Aceasta nu este o problemă. Problema nu este cu sexul în sine, ci mai degrabă cu felul în care te descurci cu el. Cei care nu râvnesc confortul, siguranța, liniștea și fericirea continuă a persoanei iubite pot escalada sexul, din cauza dorinței lor copleșitoare pentru el, fără a realiza necesitatea de a lua în considerare sentimentele, sentimentele, starea, dorința, confortul celeilalte părți. , și pace. Întâlnirea iubitorilor nu înseamnă neapărat că aceștia au o întâlnire sexuală. Este adevărat că o oarecare libertate sexuală a început să crească în țara noastră, dar nu suntem obligați să ne supunem la ceea ce dăunează relației noastre, întrucât rațiunea vine înaintea sexului. Cei care abuzează excesiv de sex se află într-o stare ca cea a cuiva care merge fără țintă într-o ceață densă. Referitor la acest punct anume, trebuie să spunem că sexul are riscuri la care trebuie să fim atenți ca nu cumva să cădem în ele și să plătim factura.

Dar îndrăgostiții cresc, pentru că adolescența se retrage înapoi în copilărie. Astăzi, oamenii se dezvoltă fizic la o vârstă fragedă, iar mass-media vine să completeze ceea ce lipsește. Prin urmare, credem că a vorbi despre exersarea minții înainte de a cădea în labirinturi sexuale ar putea să nu fie posibil din cauza vârstei fragede, mai ales dacă iubitul are cincisprezece ani. Aici, părinții trebuie să-și asume pe deplin responsabilitatea, altfel copiii se vor rătăci și se vor aluneca în abis. Cuvintele mele către părinți și tineri sunt întotdeauna: sexul nu este totul. Nu este chipul civilizației, modernității și rafinamentului. Este adevărat că oamenii nu au un ritm sezonier care să-și limiteze instinctul sexual așa cum este cazul animalelor, dar este și adevărat că sexul nu este totul, așa că a face față cu el nu se poate face fără atenție și rațiune. Așa că părinții lăsați-l să se termine și lăsați-i să-și trateze copiii cu mare dragoste și îmbrățișare mare.

Dar, din păcate, bărbații tineri pot accepta să aleagă cutare sau cutare fată, în măsura în care aceasta sau acea persoană are ceva care trage la inimă, stârnește admirație și mișcă corpul. Educația și mediul înconjurător joacă un rol în apariția acestui lucru și a apatiei celuilalt. Cu toate acestea, trebuie să ne preocupăm de calitățile și calitățile personale pe care le căutăm la o viitoare soție. Trebuie să avem un grad de conștientizare care să ne permită să o ajutăm pe fată pentru ca și ea să iubească calitățile pe care le iubește și la care speră la viitorul ei soț. Intalnirea nu inseamna sa intrebi fata unde locuieste si ce fel de masina isi doreste, ci mai degraba inseamna ca ne abordam problemele si dezvaluim ce avem, pentru a ne construi viata si a asigura fericirea prezentului si viitorului nostru. Întâlnirea înseamnă să hrănești viitorul de acum. Sunt convins că această călătorie în sine nu poate ajunge la un sfârșit demn de laudă fără un ghid, ceea ce văd ca o necesitate urgentă. Mai întâi este necesar să se limiteze sexul, nu numai în perioada de întâlnire, ci și după căsătorie.

Mi-e teamă când văd bărbați și femei tinere care se confruntă cu problemele vieții, în special cu sexul, cu ușurință și cu nesăbuință.

Problema noastră cu această perioadă este că oamenii tratează viața ca și cum ar fi doar o grămadă de plăceri care trebuie culese și savurate. Poate pentru că lucrurile sunt atât de naive, oamenii trebuie să plătească un preț mare pentru ca lucrurile să se desfășoare conform standardelor după care au fost stabilite. Nesăbuința nu aduce decât nesăbuință, iar prostia este prețul prostiei, iar cine seamănă vântul nu va culege decât furtuna.

Nu în ultimul rând, vreau să spun că comunitatea căsătorită știe foarte bine că ritmurile sexului se schimbă, dorința se schimbă și sentimentele se schimbă, cu timpul. Ei știu foarte bine că sexul și prospețimea sunt supuse schimbării și dispariției. Am auzit unii căsătoriți spunând cu sinceritate că, dacă nu ar fi fost considerente morale, sociale, umanitare și educaționale, s-ar fi abătut de la ceea ce sunt și s-ar fi întors în stânca oamenilor singuri, în întinderea libertății iresponsabile care nu este îngrădită. de nimic, și nu este descurajat de vreo descurajare sau scrupul. Nu sunt și mulți dintre cei căsătoriți care invidiază condiția celor singuri? Dar nu sunt și cei dintre cei singuri care invidiază starea celor căsătoriți? Dar nu sunt și cei dintre cei singuri care invidiază oamenii căsătoriți pentru atingerea dorințelor lor? Ce contradicție și paradox! Dacă sensul vieții poate fi înțeles doar prin gustul sexului, atunci ce soartă mizerabilă este pentru cuplurile căsătorite care își pierd tovarășii și devin văduve. Adesea uităm aceste adevăruri pe care le atingem doar prin calm și liniște. O putem atinge doar prin contemplare pură. Adesea uităm adevărul atunci când suntem preocupați de înfrumusețarea corpului și de sex. Uităm adesea că viața are un sfârșit și că acest sfârșit poate fi brusc și odată cu el se evaporă visele și speranțele. Înfrumusețarea sexului și a corpului într-o viață care inevitabil se termină, dar nu știm când este extrem de stupid și un semn de miopie. Dumnezeiescul Pavel nu era deloc prost, ci mai degrabă era foarte înțelept când spunea: „...Fraților, timpul se scurtează de acum înainte, pentru ca cei care au soții să fie parcă nu le-ar avea”. (27). Iar cei ce plâng sunt ca și cum n-ar plânge... și cei ce folosesc lumea aceasta sunt ca și cum nu o folosesc, căci chipul acestei lumi trece” (1 Corinteni 7:29-31). . Aceasta înseamnă în ce ne aflăm, pentru că nu ne este permis să ne închinăm sexul, să divinificăm corpul, să-l colorăm sau să fim sclavi tehnicilor de relații sexuale care sunt exagerate de mass-media de gen până la dizolvarea rezistenței la oameni. Nu trebuie să ne supunem sugestiilor negustorilor moderni, care stârnesc dorința de a înrobi oamenii și de a colecta bani.

Divinul Pavel cunoștea semnificația iubirii fără a fi căsătorit (Romani 8:38-39). Pentru el, sensul iubirii nu se măsoară prin căsătorie sau singurătate, ci mai degrabă este în întregime în dăruirea inimii lui Dumnezeu. Dacă dragostea ar fi trăită doar în căsătorie, cei singuri ar fi străini ignoranți. Dacă sensul iubirii ar fi trăit în celibat, familiile ar fi un deșert sterp, fără verdeață sau apă. Ceea ce este ciudat este că nu vedem semnificația iubirii într-o familie care cunoaște sentimentele fracționale și este preocupată doar de a-i iubi pe cei cu care este legată în carne și oase. Sensul iubirii în Biserică nu se bazează doar pe modelul Kronstadt și nici nu se limitează la cei care sunt modelați doar după Sfântul Antonie cel Mare. Sensul iubirii nu se află în situația socială, ci mai degrabă totul este în cunoașterea lui Iisus Hristos, care singur dezvăluie sensul iubirii și sensul existenței, pentru că numai El ne poate conduce la plinătatea vieții, căci el singur este calea, adevărul și viața.


(25) Fata are nevoie disperată de o garanție. Întrebați-o și vă va spune adevăratele ei sentimente. Dragostea poate fi ca un joc și pofta pentru un tânăr, dar Eva este sinceră în dragostea ei. Cu toate acestea, Eve pare să se fi pierdut în ceea ce face atât pe ecranele mici, cât și pe cele mari.

(26) Obișnuiam încă să-mi doresc și să-mi doresc ca o femeie să treacă pe stradă fără ca bărbații să se uite la ea. Jihadul împotriva deochiului sau purificarea deochiului este mai dificil decât a duce o bătălie. Victoria asupra lui Al Ain este mai mare decât a câștiga prada tuturor războaielor.

(27) Nu este ușor să înțelegem cuvintele Profetului în epoca noastră de gen. Cu toate acestea, aceste cuvinte nu înseamnă că un bărbat ar trebui să divorțeze de soția sa sau că o femeie ar trebui să divorțeze de soțul ei. Aceste cuvinte, pe scurt, înseamnă că cuplul se apropie de Dumnezeu, astfel încât să poată avea tată, mamă și tot. Nimic nu durează, în afară de Dumnezeu și de cei dragi lui.

Facebook
Stare de nervozitate
Telegramă
WhatsApp
PDF
ro_RORomanian
Derulați până sus